Hur gör man?

Här har vi samlat 3st videoinstruktioner som visar er hur ni gör de mest grundläggande sakerna på TasteNote.se nämligen att recensera whisky och blogga.


Hur skriver man en whiskyrecension/tastenote?


Hur lägger man in en ny flaska?


Hur skriver man ett blogginlägg?


 

 

TasteNote Widget

Ni kan lägga in de senaste tastenoten på er egna webbsida (Wordpress, Joomla eller t ex Drupal) genom att lägga in följande kod någonstans på sidan:

Ladda ner denna PDF för mer instruktioner

Resultatet ni får på er hemsida är som denna (klicka på bild för att se):

widget för tastenote

Blogga på Tastenote.se?

En av de nya funktionera på Tastenote.se v2 är att alla medlemmar har en egen blogg. Det är en modern och mycket funktionell (också enkel att använda) blogg som har precis det de flesta vettiga bloggverktygen har. Den har samma funktioner som t ex Wordpress eller som att blogga genom någon bloggsajt som blogg.se.

Varför blogga på Tastenote.se?

Att starta en egen blogg idag är enkelt. Det finns miljoner bloggar om i princip allt mellan himmel och jord. Det är dock enormt svårt att få besökare och läsare. Börjar ni skriva om whisky idag så hittas ni inte enkelt på Google eller andra ställen.

Vi tror därför att ni hade gillat den respons ni fick på era inlägg på Tastenote.se. Sajten besöks dagligen av massor av whiskyentusiaster och era blogginlägg får exponering på flera sidor på sajten. Inte nog med det så mailas det varje vecka ut till alla medlemmar alla de senaste blogginläggen.

Gruppblogg/Teamblogg

Det går också bra att skapa en gruppblogg som kan vara t ex ert whiskysällskap och där i kan ni då bjuda in flera medlemmar som kan skriva. Eller är ni kanske en oberoende buteljerare som vill skriva om era nya släpp? Möjligheterna är många!

Ta en titt på ”Bloggar” avdelningen på sajten! Det är mycket enkelt att komma igång!

Highland Park Odin, 55.8% (nr:10420, 1899kr)

imageTisdagen den 17:e februari blev jag inbjuden till Edringtons kontor i Stockholm för att prova nya Highland Park Odin, den sista i Valhalla serien. Väl på plats fick vi prova de tre andra med – Thor, Loki och Freya.  Odin släpps i begränsad imageupplaga av 1200 flaskor i Systembolagets tillfälliga sortiment den 6:e mars. Det här är en singlemalt som lagrats i 16 år, de 13 första i Sherry Hogshead och de 3 sista i stora Sherry Butts. Odin är en Highland Park som Highland Park skall vara – lätt rökighet och en välbalanserad sherrysötma Så vilken av dessa...

Läs mer http://www.ilovewhisky.se/?p=3320

Annonsera

Vill du annonsera på Tastenote.se?

Vi har möljlighet att lägga in banners på flera ställen på sidan och även anpassa saker som bakgrund för t ex e whiskysläpp, mässa eller annat evenemang som ni vill pusha. För mer information kring priser på annonsering här på TasteNote.se kontkta oss på:

annonsera@tastenote.se

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se