Bryggarevolution i bokform

Ölindustrin i Sverige skördar historiska framgångar och sällan har väl intresset bland allmänheten varit så stort för märkliga brygder som i presens. Men så har det långt ifrån alltid varit. Under femtio- och sextiotalet dog det ena småbryggeriet efter det andra. Stordrift och likriktighet ersatte småskalighet och mångfald. Trist, urvattnad och smaklös öl blev resultatet.

Bryggarevolution i bokformMen det är nu ett tag sedan en handfull bryggerier och likaledes en handfull ölmärken dominerade den svenska ölscenen. Den svenska bryggkulturen har vaknat till liv och det rejält. Gamla bryggerilokaler dammas av, nya byggs. Och ny spännande öl bryggs. Entusiastiska ölbloggare pratar om att...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/u_njMj5e1wI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se