Duo öl där grönt möter rök

organic_rauchbierEmil Lindén på Sigtuna Brygghus har skapat en ekologisk Pale Ale, Sigtuna Organic Ale. Resultatet är ett öl i den stil som utvecklades av amerikanska mikrobryggare i början av 1980-talet då aromatiskt humle var nytt och riktigt spännande.

– Jag vill aldrig att de som dricker mina öl ska behöva söka skydd för humlebomber. Det är betydligt intressantare med öl där malten och humlet stöttar varandra och skapar en bra hinkabilitet, säger Emil Lindén.

Från samma bryggeri, men under annan etikett kommer ytterligare ett öl som sticker ut, nämligen en rököl. Det är S:t Eriks Bryggeri och whiskydestilleriet Mackmyra som...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/_upAvPohcJQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se