Bordershops Whisky Corner

Nu i veckan invigdes en ”whiskyhörna” i Scandlines BordereShop i Puttgarten Eller hörn och hörna – det handlar om 100 kvadratmeter med tastingområde och en bar.

Bordershops Whisky Corner

Bordershops Whisky Corner

Bordershops Whisky Corner

– Där finns också möjlighet att utforska sortimentet genom travel retails-presentationer, berättar Oscar J-T Holm som är William Grant & Sons Nordic Communication Manager hos importören Nigab.

Glenfiddich Whisky Corner är resultatet av ett samarbete mellan William Grant & Sons Global Travel Retail och den lokla distributören Hans Just A/S.

Glenfiddich ligger förstås i fokus, men även William Grant & Sons andra märken finns på plats som Balvenie, Grant, Tullamore DEW och Monkey Shoulder,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/GC-n9vZWiRE/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se