Bibendums nya tjeck

Bibendums nya tjeckPremiumDarkDet tjeckiska bryggeriet Pivovar Náchod Primátor grundades redan 1872 i staden Náchod och är numera ett av landets mest högteknologiska. Samtidigt värnar man om att behålla sin traditionella öltillverkning och gör ett flertal olika ölsorter som blivit prisbelönade både i Tjeckien och internationellt. Senaste utmärkelsen var 2013 års World Beer Awards där Primátor:s veteöl kammade hem titeln ”Världens bästa öl”.

Årsproduktionen uppgår till ungefär 140 000 hektoliter, fördelat på ett 15-tal olika ölsorter, varav 10 000 går på export.
I dagsläget på Systembolaget finns Primátor Premium Lager (nr 11515 , 33 cl, 10,20 kr) och Primátor Premium Dark (nr 1615 ...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/8Rsh3Ii5U5M/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se