Mer single malt: GlenDronach Batch 3


Mer single malt: GlenDronach Batch 3Sedan BenRiach Distillery tog över GlenDronach 2008 har man riktat in sig på att lansera som single malt, och inte låta den som tidigare gå till blenden Teacher’s. GlenDronach Cask Strength Batch 3 (nr 84696 , 699 kr) har lagrats på sherryfat som tidigare innehållit både Pedro Ximenez- och Oloroso-sherry. Den buteljerades vid 54,9 %, utan kylfiltrering, utan färgämnen och utan nedvattning. Smaken bjuder på klassiska sherrytoner med sultanrussin, honung, fikon, läder och mörk choklad. Men också söta inslag av gräddkola och ingefära. GlenDronach betyder ”dalen med björnbärsbuskarna” och destilleriet har behållit mycket av sin gamla utrustning. Whiskyn har mycket...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/th5aR0cgbCI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se