Mackmyra Whisky säger upp 15 personer

Mackmyra DestilleriMackmyra har de senaste året gått knackigt. Möjligen på grund av ivrig expansionslusta. Detta får nu konsekvenser. Företaget säger upp 15 anställda och flyttar huvudkontoret från Stockholm.

Det svenska whiskyundret har fått sig en rejäl törn. Först meddelades det att Grythyttan Whisky upphör med produktion i Sverige och förlägger den i Skottland. Och nu nästa dråpslag, ett betydligt större sådant: Mackmyra varslar 15 personer på företaget.

- Styrelsen har den 19 februari 2014 beslutat att genomföra ett kraftfullt åtgärdsprogram för att öka försäljningen, minska kostnaderna och stärka kassaflödet. Åtgärdsprogrammet inleds omgående och löper under 2014 och del av 2015 och...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/P1TwcYIKQ1Y/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se