Futuristcampari


FuturistcampariCampari har alltid haft ett nära samarbete med designers och konstnärer och många av deras verk kan beskådas i Galleria Campari i Milano. I samlingarna finns flera berömda verk som har lånats ut till museum över hela världen, senast till Guggenheimmuseet i New York. Sedan 2010 har Campari i samarbete med Galleria Campari valt ut olika konstnärers verk som fått pryda flaskorna under begränsad tid. I år hedras den mest betydelsefulla av bolagets designers, Fortunato Depero (1892-1960), som är upphovsman till etiketten på Campari (nr 714 , 199 kr) som säljs på Systembolaget under juni och juli. Ursprungligen är det...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/cpMlNYRx4kI/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se