David provar Glenfiddich 26yo

David provar Glenfiddich 26yoLess is more är ett talessätt vår vän Yngwie J. Malmsteen inte håller med om. Men, bland whiskyvänner finns ofta en inbyggd skepcism mot större bolag. Diageo och Johnnie Walker kommer aldrig få samma respekt på whiskyforumen världen över som en Kilchoman Single-caskbuteljering. Ett destilleri som ofta drabbas av ”litet-är-bättre” snobbismen är Glenfiddich med sina närmare 30% av världens sålda single malts. Och visst, deras 12yo standardbuteljering är kanske inte den roligaste whisky som prytt Systembolagets hyllor, men det räcker att gå bara ett par steg längre för att hitta skönheter som Solera Reserve och 18yo.

Nu släpps en 26...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/pmhcJF2wors/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se