Göta Kanalporter

KAnalporterI Allt om Whisky #4 i år kunde ni läsa om bryggmästare Richard Bengtssons resa på Göta Kanal då han var ute för att hitta inspiration till att utveckla ett nytt öl. Det var en resa kryddad med många möten och många svenska smaker. Resultatet har blivit en begränsad serie öl med paraplynamnet Den Stora Smakresan. Först ut är Mariestads kanalporter som lanseras i beställningssortimentet den första december. Där får den nummer 89093 och priset 169 kronor.

Göta KanalporterDet kommer att finnas 1 500 flaskor, samtliga buteljerade, etiketterade, försedda med vax och numrerade för hand av bryggteamet. Kanalportern är resultat av...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/fXx1lClkv4o/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se