Dundersuccé till havs


Dundersuccé till havsDen 15-17 januari var det dags för sjunde upplagan av Viking Lines egenproducerade och återkommande whiskymässa som numera är den sjunde största i hela
världen. Under tre dagar lockade mässan 4 600 whiskyintresserade resenärer som bekantade sig med 620 olika whiskysorter från ett 30-tal företag.

1300 personer deltog i Master Class-symposier. Det svenska destilleriet Box lanserade 700 speciellt framtagna flaskor för Cinderella som alla gick åt. Kvoten för första avgången, 300 flaskor Box Archipelago, såldes slut på fyra minuter. I samband med mässan arrangerades även en välgörenhetsauktion dit mässans leverantörer hade donerat whiskyflaskor som sedan auktionerades ut bland mässbesökarna. Hela summan på 82 600...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/mBOXmLIPt_A/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se