Andra gången för Kininvie

imageDet skotska destilleriet Kinivie grundades 1990 av Janet Sheed Roberts, barnbarn till whiskypionjären William Grant, och är i dag en del av William Grant & Sons. Sedan destilleriet slog upp portarna har fokus legat på att producera premiumwhisky med omsorg om minsta detalj. Den första whiskyn lanserades därför först 2013.

– Vi är mycket stolta över Kininvie 23 YO, vår andra lansering någonsin. Som familjeföretag har vi möjlighet att låta processen ta sin tid och sätta kvalitet främst. Vi lägger stor vikt vid hantverksdetaljerna i destilleringsprocessen och låter whiskyn mogna på sherrytunnor. Resultatet är en len och mogen whisky med...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/WjY54kr-734/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se