Hattmakarens öl från Holland

En annan symbol är den 250 år gamla nederländska väderkvarnen De Zwann i parken Windmill Island. Invånarantalet ligger på blygsamma 33 000 men drygt en miljon turister besöker staden varje år. 2010 rankades den som den andra ”mest hälsosamma/lyckligaste staden” i USA av Well-being Index.

image

Till lyckligsaligheterna hör att man sedan 1996 hittar bryggeriet New Holland Brewing på adressen 66 East 8th Street. Det grundades av de unga hemmabryggarna Jason Spaulding och Brett VanderKamp (den sistnämnde låter onekligen som om han har lite holländskt påbrå, eller hur?). Numera har bryggeriet avsevärt vuxit och har en pub i kombination med en...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/4NWbWcRatPY/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se