Ekologisk Ale från Melleruds i final

imageTillsammans med Filip Fastén, Årets Kock 2014, besökte Melleruds skördefester på Öland och i Kivik i höstas. Inspirerad av både Filip och den svenska skördens färgstarka frukter och grönsaker har Spendrups bryggmästare Richard Bengtsson valt att ta fram en gyllenröd ale som passar svenskt mathantverk.

– Öl är ju min passion, så det har varit lustfyllt att ta fram ett nytt öl. Målet med Melleruds Klassiska Ale har varit att få fram en frisk och aromatisk kryddighet som gör att den passar bra till svenskt mathantverk, och det tycker jag vi lyckats med. Dessutom använder vi bara ekologisk malt och...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/FCxdltmGVMQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se