Gotland Whisky: De sista aktierna första dropparna

imageVD Anders Stumble på Gotland Whisky låter hälsa att premiären för deras ekologiska single malt är nära. Inom några månader tappas de första buteljerna, varav 2 319 stycken redan är förbokade av deras whiskyälskande aktieägare. Han berättar också om de Sista aktieposterna: – Nu går vi ut med en sista nyemission. Antalet aktier är begränsat, vi reserverar oss därför för eventuell slutförsäljning. Pris: 43 kr per aktie. Minsta post: 100 aktier. imageTeckningsanmälan: senast 15 maj. Endast 31 830 aktier. Först till kvarn!

Aktieägare med 100 aktier eller fler har förtur till de första buteljerna i varje ny tappning som görs på destilleriet...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/GlIaOZsjo5Q/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se