Roe Co, Diageos nye irländare

imageIrländsk whiskey är den snabbast växande spritkategorin i världen med en global tillväxt på över 300 procent Irish Whiskey Association december 2016) och nu lanserar Diageo Roe & Co , en ny premium blended irländsk whiskey. Samtidigt meddelas att företaget kommer att investera 25 miljoner euro i whiskeydestilleriet på St. James Gate.

imageWhiskeyn Roe & Co är uppkallad efter George Roe , en gång världsberömd whiskeytillverkare som var verksam under tidigt 1900-tal. Destilleriet där whiskeyn tillverkades, George Roe and Co , sträckte sig över 17 tunnland på Thomas Street i Dublin och var då Irlands största exportör av whiskey. För...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/9umxI8BEzVg/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se