Fyra whiskies från Meadowside

imageDen Glasgowbaserade oberoende whiskybuteljeraren Meadowside Blending Co. Ltd . drivs sedan 2011 av far och son Hart (Donald och Andrew). Donald grundade en gång i tiden även Hart Brothers Independent Bottlers och är medlem av The Keeper of the Quaich . Tillsammans letar de upp fina och sällsynta whiskydestilleringar runt om i Skottland. För lagringen använder de bourbon-, sherry- och portvinsfat.

imageMeadowsides sortiment täcker sammantaget en bred variation av stilar och prislägen. Single malt-urvalet går under namnet The Maltman , medan de något mjukare blend-sorterna har döpts till The Royal Thistle . Förra året lanserade de också grainwhiskyserien The Grainman...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/D0drbd7-Oes/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se