Ny hantverksölsfestival hyllar Stockholms mikrobryggerier

imageDen 2 – 3 juni slår Orionteatern på Södermalm i Stockholm upp portarna och välkomnar Stockholm Brewers Festival “Katarina Kegger” . Det är den första amerikanskinspirerade festivalen med fokus på hantverksöl, mat och musik som är här för att fira Stockholms mikrobryggerier.

imageStockholmsbryggerierna som deltar i festivalen är Stockholm Brewing Company , Brewing Költur , Nya Carnegie Bryggeriet , Modernist Brewery , PKLK , Sigtuna, Kungsbryggeriet , Nordic Kiwi Brewery , Nynäshamns Ångbryggeri , Tempel Brewery och Unibärsum . I festivalen kommer även tre internationella gästbryggerier att delta: Beavertown (UK), Dry & Bitter (Danmark) och Basqueland Brewing Project (Spanien).

”Vi...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/qyW1bs0THAM/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se