Innis None – alkoholfri Pale Ale

image

Innis & Gunn släpper sin första alkoholfria öl. Det har anpassats till kräsna svenska ölälskares smaklökar eftersom Sverige är Innis & Gunns tredje största exportmarknad . Innis & None levererar massor av humlekaraktär och smak trots avsaknaden av smakbäraren alkohol, något som i sig var en väldigt viktig och en inte helt enkel utmaning för bryggmästaren Dougal Sharp. Ölen släpps initialt på ICA och kommer senare även att lanseras på Systembolaget.

Den smått legendariska bryggmästaren Dougal Gunn Sharp som främst gjort sig känd för sina ekfatslagrade och omåttligt populära, smakrika och ofta väldigt alkholstarka Ales har kämpat länge med receptet....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/uhhbeBJnTuE/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se