Här är Sveriges Bästa Gin Tonic 2017

Nyligen avgjordes tredje upplagan av Schweppes tävling Sveriges Bästa Gin & Tonic , vinnare blev G&T-versionerna ”Golden Pearl” och ”Midnattssolsdrömmande rabarber”.

På pappret är Gin & Tonic en relativt enkel drink med få ingredienser, men det kan vara svårt att få till den perfekta balansen. I finalen, som ägde rum på Gamla Riksarkive t i Stockholm, imponerade deltagarna på juryn med sina allra bästa Gin & Tonics. Samtliga drinkar innehöll Schweppes klassiska Tonic eller någon av Schweppes Premium Mixer Tonics som bas. De som lyckades bäst och blandade de godaste drinkarna var bartendern Mano Roshdi och fysikern Martin Johansson ....

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/hAwX6cwscgc/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se