Smögen Whisky 3yo - Fatprover från fat 1 3

IMG_3138Känslan att äntligen få kalla sin produkt vid sitt rätta namn måste vara fantastisk. Enligt alla lagar och regler kring whiskytillverkning säger den kanske allra tydligaste paragrafen att man, för att ens få kalla sin maltsprit för whisky, måste ha lagrat den på ekfat i minst tre år. I tisdags, den 20:e augustii, kunde Pär Caldenby gå in i sitt lagerhus och – för första gången i hans liv – dra upp “riktig” whisky ur ett av faten. Mäktigt, skulle jag gissa. För att fira detta bjöd man in ett antal journalister och liknande (läs: bloggare som undertecknad) i fredags,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/3LNqTnH5MqY/608-smoegen-whisky-3yo-fatprover-fran-fat-1-a-3

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se