Laphroaig Cairdeas 2013 - Port Wood Edition 51,3%

Laphroaig Cairdeas Port Wood 2013Som traditionen bjuder har Laphroaigs destillerichef, John Campbell, som vanligt tagit fram en specialwhisky kallad Cairdeas (vänskap på gaelic), till den årliga festivalen på Islay – Feis Ile. Whiskyn såldes givetvis under festivalen, och sedan även till de tusentals medlemmarna i klubben “Friends of Laphroaig”, över hela världen, via destilleriets webplats. I sverige har vi som bekant en lite mer restriktiv alkoholpolitik, vilken gör att Laphroaig inte säljer till oss svenskar via nätet. Däremot har man gjort det möjligt för oss att köpa utgåvan via vårt kära Systembolag. I år fick vi 1800 flaskor att slåss om i sverige, vilka...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/vKyjF2wPxL0/604-laphroaig-cairdeas-2013-port-wood-edition-513

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se