Aberlour Batch 1 - That Boutique-y Whisky Company 54,6%

Serieteckningen på etiketten till dagens whisky från That Boutique-y Whisky Company pryds av "The Mash Tun" som är en mycket populär och välkänd whiskybar i Aberlour. Whiskyn i flaskan kommer från destilleriet med samma namn som det lilla samhället. Jag brukar alltid uppskatta en Aberlour och många lovsånger har sjungits av olika whiskykritiker, kring bland annat deras väldigt trevliga, sherrypräglade A´bunadh-serie. Etiketten till dagens whisky förtäljer inte något om fattyper eller åldrar, så det är bara att sticka ned näsan i glaset och se efter vad det kan handla om. Färgen är vackert kopparfärgad och ser läskande god ut.

Doft: ...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/oQgkfLydM-U/533-aberlour-batch-1-that-boutique-y-whisky-company-546

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se