Benrinnes Batch 1 - That Boutique-y Whisky Company 48,9%

Detta är det första av en serie tester av whisky från That Boutique-y Whisky Company. Man har som affärsidé att buteljera små batcher om bara ett fåtal fat åt gången, från olika destillerier. Man anger ingen ålder på batcherna, och en stor variation kan väntas mellan olika batcher. Flaskorna är prydda av serietidnings-liknande etiketter med anknytning till whiskybranschen och dess personligheter. Jag har inte provat något från That Boutique-y Whisky Company tidigare, men alla lovord som cirkulerat i olika forum har gjort mig ordentligt nyfiken. Först ut är en Benrinnes, den första batchen närmare bestämt.

Doft: Den är fylligt fruktig,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/ZEKq3dD6X0c/520-benrinnes-batch-1-that-boutique-y-whisky-company-489

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se