Glen Garioch 21yo – Douglas Laing Old Particular 51,5%

Glen Garioch 21 Old ParticularSå har det till slut blivit dags för den sista, i serien om tre provade whiskies från Douglas Laings nya serie Single Casks – Old Particular. Tidigare har här testats en 18-årig Auchroisk samt en 25-åring från Bowmore Distillery, båda med väl godkända betyg från undertecknad. Idag handlar det om en 21-årig Glen Garioch – ett destilleri vars whisky det nu var ett tag sedan sist jag provade.

Doft: Den bjuder på en härlig näsa med ugnsbakade äpplen, snygga blommiga nyanser, lite viol som i destilleriets egna vintage -86:a och samma sköna smöriga nyans som i vintage -94:an. Det här...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/vUaHbFhaULg/619-glen-garioch-21yo--douglas-laing-old-particular-515

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se