Kilchoman - Vintage 2007 46%

Kilchoman 2007 Vintage HiKilchomans produkter har jag testat ganska många gånger nu, allt från den första 2-åriga buteljeringen som inte ens fick kallas för whisky, till de senaste utgåvorna. Idag skall här avhandlas den äldsta utgåvan hittills – Vintage 2007, i vilken whiskyn har uppnått hela 6 års ålder. Till sverige kommer den i väldigt begränsad upplaga till Systembolagets beställningssortiment. Från och med i morgon, den första november, kan du beställa den.

Doft: Den bjuder på en rökig ton av äpplen, lite fläder samt en tydlig vaniljton. I tidigare utgåvor har en viss ungdomlig spritighet kunnat anas, men av detta finner jag knappt...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/-wFMoJEQA9E/624-kilchoman-vintage-2007-46

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se