Grythyttan Whisky – Svensk Whisky, På Orkney?

Grythyttan loggaDe senaste dagarna har det varit mycket snack och förvirring i svenska whiskykretsar om det lilla maltwhiskydestilleriet Grythyttan Whisky utanför Örebro. Efter ungefär två och ett halvt års produktion upphörde man att producera i början av 2013, med undantag för ett fåtal batcher vid några tillfällen. Information sipprade ut om att man skulle flytta destilleriet och man lade t.o.m ut sin utrustning till försäljning – på Blocket.se(!). De första ryktena talade om en flytt in till centrala Örebro, för att göra det lättare för folk att besöka destilleriet, och utrustningen skulle enligt uppgift ha blivit såld till någon i Skottland.

...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/6bji7AZz15E/628-grythyttan-whisky--svensk-whisky-pa-orkney

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se