Amrut Sherry Cask - Blackadder Raw Cask 62,3%

AmrutSCRAW62_3PICT9214Den oberoende buteljeraren Blackadder har vi stött på tidigare vid flertalet tillfällen, men då har det uteslutande handlat om skotsk whisky. Idag har vi nöjet att istället få recensera en whisky från en helt annan del av världen, nämligen Indien. Destilleriet Amrut i Bangalore har vi också tidigare – mycket positiva – erfarenheter av. Således bör ju denna Amrut single sherry cask, noggrant utvald av Robin på Blackadder knappast kunna missa mål, eller? Någon ålder har inte angivits på buteljen, men däremot framgår att den är fullständigt ofiltrerad. Här finns t.o.m kvar sediment ifrån faten, så bli inte förvånad om...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/Ap4Jfl1BP48/632-amrut-sherry-cask-blackadder-raw-cask-623

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se