Glenturret 26yo 1986 - Hunter Laing Co 46,8%

Vi har inte skämt bort er med provad whisky från Glenturret Distillery direkt. Destilleriet tillhör ett av de mer välbesökta i Skottland, trots att namnet Glenturret knappast ringer bekant i den “normala” whiskykonsumentens öron, kanske. Detta beror givetvis på att man har besökscentret för moderbolaget Edrington Group´s storsäljare Famous Grouse på området. Glenturret är givetvis en av smakbärarna i denna blend, och är alls inte lika vanlig som single malt. Den oberoende buteljeraren Hunter Laing & Co har ett nära samarbete med Edrington Group och man har nu kommit överens om att de skall buteljera en serie exklusiva utgåvor från...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/IMe04PvOW5I/644-glenturret-26yo-1986-hunter-laing-a-co-468

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se