Dalmore Constellation Collection med Richard Paterson

Dalmore Constellation Collection med Richard PatersonFör några veckor sedan mottog jag en inbjudan till en exklusiv whiskyprovning i Stockholm – The Dalmore Constellation Collection skulle avnjutas under ledning av ingen mindre än Dalmores master blender, Richard “The Nose” Paterson, himself. I torsdags var det så dags och väl på plats utanför Grand Hotel i Stockholm gjorde vi entré på, den för kvällens begivenhet, utrullade röda mattan. Flott värre. Själva provningen ägde sedan rum i Carl Larsson-rummet i det Bolinderska palatset – en lokal som snyggt ramade in den exklusiva whisky vi snart skulle få prova.

Richard inledde med att i korta drag berätta lite om...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/pX8OF62vri4/650-dalmore-constellation-collection-med-richard-paterson

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se