Ardbeg Auriverdes till Systembolaget 2:a Juni

Auriverdes_Bottle+Carton smallSom vanligt lanserar Ardbeg Distillery en ny limiterad utgåva till Ardbeg Day den 31:a Maj. Denna kan du prova på alla så kallade Ardbeg Embassy och Ardbeg Konsulat runt om i världen, samt givetvis vid destilleriet på Islay, där Feis Ile-festivalen pågår (23-31 maj) för fullt just då. Självklart kommer den även till Systembolaget, men först den 2:a Juni. Tidigare utgåvor har varit heta bland whiskyfantaster och köerna har ringlat sig långa utanför landets Systembolag på releasedagen och inget talar för att det kommer bli annorlunda den här gången. Läge att boka upp datumet i kalendern, således – Sverige kommer...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/smcZ4cOjscw/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se