Laphroaig – Cairdeas 2014 51,4%

Laphroaig Cairdeas 2014Varje år släpper Laphroaig en whisky, utvald av Distillery Manager John Campbell, till sina kamrater i fan-cluben Friends Of Laphroaig, som idag består av över 600 000 medlemmar världen över. Sett per capita representeras för övrigt sverige av flest medlemmar. Whiskyn säljs till medlemmarna via destilleriets hemsida, men p.g.a rådande lagstiftning så väljer man att sälja till svenskar via Systembolaget istället – något sin på sätt och vis urvattnar upplägget en smula, då vem som helst kan köpa whiskyn, oavsett om man är medlem eller ej. Detta är inget unikt på något vis. Ardbegs Supernova såldes t.ex på exakt samma...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/Vc0b8v_RNlQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se