Symposion 25-årsfirar med buteljeringar från Gordon MacPhail

När Sverige gick med i EU och importmonopolet upphörde var Symposion redan igång och blev en av Systembolagets första privata leverantörer. Första whiskysamarbetet inleddes med Gordon & MacPhail och premiärlistningen blev en Connoisseurs Choice-buteljering av Caol Ila 1980. Den kostade då 362 kronor. Resten är, som det heter, historia.

Nu firar Symposion 25 års-jubileum och det är en närmast hisnande upplevelse att bläddra i gamla listor och se vilka sagolika whiskies som importerats genom åren. Tack vare samarbetet med Gordon & MacPhail kunde utbudet av singelmalt på Systembolaget raskt mångfaldigas och bidrog till ett växande och så småningom blomstrande svenskt...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2019/10/13/symposion-jubilerar-med-gordon-macphail/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se