Om detaljhandelsmonopolets vara…

Detta är inte någon politisk blogg. Vi har dock som en följd av vår verksamhets natur oundvikligen en del områden där vi på ett mycket påtagligt sätt påverkas – eller drabbas – av vad olika politiska inriktningar debatterar eller beslutar. Skatter är en sådan fråga, en annan är detaljhandelsmonopolet (d.v.s. Systembolagets monopol) och den debatterade och utredda frågan om s.k. gårdsförsäljning av alkohol.

Det här är förresten ett tämligen långt inlägg, med en del rätt bestämda åsikter. Vilket du som läsare härmed varnats för. Tack för att du fortsätter läsa!

Ansvarig minister i nu sittande regering, Gabriel Wikström (S), har...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/12/om-detaljhandelsmonopolets-vara/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=om-detaljhandelsmonopolets-vara

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se