Pressmeddelande

Stark utveckling för Box Destilleri gav historiskt resultat 2015

 

Producenten av singelMaltwhisky Box Destilleri AB, kan summera ett framgångsrikt 2015. Omsättningstillväxten blev 48 % och tillväxtbolaget redovisar för första gången under sin uppbyggnadsfas ett positivt resultat. Omsättningen inklusive lagerförändring landar 2015 på 34,2 mkr.

”Resultatmässigt ligger vi nu ett år före vår långtidsbudget, säger vd Thomas Larsson. Vi har förbättrat vårt rörelseresultat med ca 3 mkr sedan 2014 främst tack vare en mycket stark försäljningsutveckling.

Försäljningsökningen är sammantaget nästan 70%. Buteljerade produkter står för den enskilt största ökningen men även försäljningen av fat har nått tuffa försäljningsmål. Under...

Läs mer http://boxwhisky.se/pressmeddelande/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se