Dags att boka whiskyprovning på Festivalen!

Årets Festival innehåller inte mindre än 13 olika provningar i ett fantastiskt brett spektrum av smaker, teman och inriktningar. Våra egna provningsfantomer Hasse Nilsson, Jan Groth och Roger Melander tar er med på turer i litteraturens whisky, till avlägsna delar av våra lagerhus och till spännande kombinationer av mat och whisky med mera. Men vi gästas som vanligt av flera av landets mest namnkunniga provningsledare med massor av spännande whisky i bagaget. Ni möter bland andra Robin Tusec, Magnus Fagerström, Thomas Sundblom och Micke Nilsson. Dessutom bjuder vännerna från Whiskytaste och Mellgrens på kombinationen cigarr och whisky, Jon Hillgren låter...

Läs mer http://boxwhisky.se/dags-att-boka-whiskyprovning-pa-festivalen/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se