Sherrylagrad whiskys storhet

Det spelar ingen roll vilken destilleridirektör man frågar om vilken som är den bästa whiskyn i hans eller hennes lagerhus. Varenda en, menar man på Nigab, kommer att peka på ett gammalt sherryfat och bedyra sin sherrylagrade whiskys storhet. Att GlenDronach nu genom sin svenska importör släpper åtta nya singelfat gör ju inte saken sämre.

glendronach_sherryDe åtta fat som master Blender Billy Walker har valt ut är mellan 10 och 42 år. Faten har från början innehållit de kanske mest prestigefyllda sherrytyperna, pedro ximenes och oloroso. Av de åtta faten är några klassiska sherrybutts, cirka 480 liter, övriga är sherry-puncheons,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/3uHZDhuwZoU/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se