Kvinnornas egen whiskydag

ann_miller2Den första till femte maj går Spirit of Speyside-festivalen av stapeln och direktören för hela evenemanget heter Ann Miller, som också är International Brand Ambassador hos Chivas Brothers.

 

Den tredje maj har utnämnts till International Women of Whisky Day (IWOWD) och kommer årligen också att heta så framöver.  Så här sa ordföranden James Campbell: ”Uppfattningen av whisky som en mansdryck har förändrats rejält det senaste decenniet, nu är uppskattningsvis en tredjedel av whiskykonsumenterna i England kvinnor. Initiativet till kvinnornas egen whiskydag kom från den franska whiskyexperten Martine Nout som deltagit i festivalen ett flertal år nu.”

Dagen ifråga har...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/zzwA1KOb5Wk/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se