Irländska gnistor

Bartendern på Bar Riesen har komponerat en chmpagnedrink att skåla in våren med.I en klassisk champagnecocktail används gin men Linus har trotsat traditionen och har i Irish Spark blandat champagne med whiskey – Tullamore Dew, närmare bestämt. Så här berättar han själv:
- Jag har strävat efter att skapa en drink som är extremt enkel och okomplicerad men som samtidigt har en spännande twist inspirerad av irländarna, därför mixade jag whiskey med champagne. Tullamore DEWs lena toner Irländska gnistorgifter sig fint med champagnen. Linus rekommenderar att använda färska ingredienser som färsk honung och hemmapressad citron. För mer kryddighet och djup i...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/i1gJiAfDk-s/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se