Ett X till


Ett X tillÖlentusiasten Nino Bacelle grundade 1994 ett bryggeri under sitt eget namn, men bara två år senare slog han sig samman med Guido Devos och bryggeriet bytte namn till Brouwerij De Ranke efter humleväxten. Man använder sig endast av inhemska humleblommor och också malten är belgisk. De filtrerar inte sitt överjästa öl, som görs med infusionsmetoden, utan filtreringen sker naturligt under bryggningen, precis som man gjorde förr i världen: draven, humlekottarna och jästen fungerar som filter. Importören Belgodeli har sett till att vi fått hit både Guldenberg och deras flaggskepp XX Bitter. Den sistnämnda har de nu skruvat några snäpp till...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/OPTAkQ95GKA/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se