Snaps-in-Box

Snaps-in-BoxNej, det är inte som man med ledning av rubriken kanske kan få för sig – att det lanserats snaps i Bag-in-Box, utan det handlar om snaps i miniatyrflaskor som samlats i behändiga boxar.

”Snälleröds Ekologiska snapsar” kommer från Berntson Brands AB och innehåller Mäskdrängens Akvavit, Jungfruns Brännvin, Brännmästarens Akvavit, Bokhållarens Akvavit och Herr Berntsons Besk. Förpackningen kostar 125 kronor och har numret 184 i Systembolagets ordinarie sortiment.

”Prima Grill” kallar Altia sin variant som bjuder på O.P. Anderson, Östgöta Sädesbrännvin, Hallands Fläder, Läckö Slottsaquavit och Örtagårdsbrännvin. De finns i beställningssortimentet, har nummer 87021 och priset är 99 kronor.

Sedan...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/t3BU1Dv7BWg/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se