Cyperiotpilsner


4+PHOTO1927 grundades företaget KEO på Cypern. Förkortningen står för Kypriaki Eteria Oinopnevmaton, vilket till engelska översätts som Cyprus Company for Liquors and Spirits. Men det namnet är långt ifrån heltäckande, för de producerar också viner, juicer, konserverad frukt och grönsaker och sedan 1996 mineralvatten. 1951 byggde de Cyperns första bryggeri och lanserade ölet KEO, en lager av pilsnertyp.Till en början låg produktionen på endast 15 000 hektoliter per år, men det har genom åren blivit alltmer uppskattat och idag gör den utbyggda och uppdaterade anläggningen 30 000 hektoliter öl i månaden. CyperiotpilsnerDet finns i Systembolagets Beställningssortiment i två olika flaskstorlekar...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/rlmSTY7i5HY/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se