Fiskwhisky?

imageJa, på sätt och vis – fast ändå inte. The Fat Trout heter den och kommer från Ian Macleod Distillers och har tagits fram i ett samarbete med Haugen-Gruppen. Det är en blended Scotch Whisky gjord på upp emot 30 olika single malts från Speyside, Islay och Highlands. Den beskrivs som mjuk och medelfyllig i smaken med inslag av fatlagring och en touch av tropisk frukt, med en lång kryddig avslutning. Den har funnits några år men nu har den äntligen simmat hit.

– Vi är mycket glada att nu lansera denna spännande whisky på svenska marknaden, säger Christen Undrum,...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/5CAFHuzFc10/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se