Ostindia Arrak nu under egen flagg

imageFacile Arrak har återlanserats under ny flagg – nytt namn och ny flaskstorlek, och den finns nu i cirka 50 Systembolagsbutiker. Ostindia 1733 Arrak, heter den, numret är 10156 och 50 cl kostar 259 kronor.

Så här säger Hans-Eric Waborg, VD för Facile & Co AB: – Med en tydligare namnanknytning till Batavia-arrakens historik i Sverige, dvs svensk punsch, vill vi värna om svensk punschtradition och dess intressanta historik. Vi ser för varje år även en ökad efterfrågan på Batavia-arrak som drinkingrediens hos bartenders som vill arbeta med den anrika svenska punschen. Facile har också låtit receptmakaren Daniel Seehuusen komponera...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/zRC740RR5uQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se