GlenDronach – marsala efter sherry

imagemarsala är ett dessertvin från trakterna kring staden marsala i provinsen Trapani på Sicilien. Det fick DOC-status 1969. marsala har mer än något annat italienskt vin tagits upp av den internationella gastronomin och där blivit en lika omistlig smaksättare som tryffel och salt. I dag vinner marsala åter mark, men inte som matlagningsvin, utan främst återigen som dessertvin.

Under Billy Walkers ledning har whiskydestilleriet GlenDronach sedan 2008 renodlat sin husstil och är i dag sherryhuset framför andra i Skottland. Sherrylagrad whisky är svår att slutlagra eftersom den i sig själv är fylld av smaker. Men Walker drar sig inte för...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/5I16QhFEGyg/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se