Den Stora Smakresan med Mariestads

imageDen Stora Smakresan lanserades av Mariestads bryggeri i september med två introduktionsfilmer. Under hösten kommer nu ytterligare fyra filmer: ett huvudavsnitt där Richard Bengtsson gör ett saltöl (gose), ett där Björn Frantzén gör mat till ölet ifråga och två fördjupningar där Richard träffar två inspiratörer.

I november kommer ytterligare fyra filmer, då med fokus på rököl – som sedan kommer att lanseras på Systembolaget den första december.

Resan går ombord på Ostindiefararen Götheborg där det blir diskussioner om smaker och råvaror, samt en hel del ölbryggning i det medföljande mikrobryggeriet. I programserien får vi följa med när Richard träffar...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/lE2YIiRHW1k/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se