Whiskyväska från Trakke x Jura

Trakkes whiskyväska har hämtat inspiration från Juras natur, som designteamet upplevde den när de reste till ön. Influerad av färgen på Jura Whisky och öns stora population av vilda rådjur gav inspiration till dolda zipdetaljer. Väskans kopparnitar anspelar förstås på destilleriets kopparpannor. I form av en kornsäck är Jura x Trakkes väska 20 liter i volym – det vill säga ungefär lika mycket som den ”Angel’s Share” som försvinner från varje tunna på Jura varje år.

Liksom alla Trakkes produkter är den begränsade upplagan av Juraväskor gjord för hand med brittiska material i studion i Glasgow. Enbart 130 väskor kommer att finnas...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/bvvlTNb2bhg/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se