Backyard Brewery: Ljus lager för cyklister

Försäljningen av alkoholfria drycker på Systembolaget fortsätter att öka stadigt och på bara fem år har sortimentet fördubblats. Samtidigt växer cykelkulturen och blir en allt mer populär del av den hälsosamma och miljömedvetna livsstilen. Något som experimentbryggeriet Backyard Brewery i Falkenberg tagit fasta på när de bryggt High Wheeler som lanseras den 1 juni. – Vi ville skapa ett modernt alkoholfritt öl och inspirerades av gemenskapen i den urbana cykelkulturen. Att döpa det till High Wheeler blev den perfekta metaforen: stort hjul – mycket smak, litet hjul – ingen alkohol, säger Backyard Brews Brand Manager Nils Nordqvist.

Backyard Brewery High...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/K5nY8i_gOtQ/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se