Öl: Klassiskt gueuzeblanderi för unik lambic

imageHanssens Artisanaal, ett av få gueuzeblanderier i Belgien, gör en klassisk lambic på färsk frukt utan artificiella tillsatser. Nu kan du få tag på några av dyrgriparna på Systemet!

Före detta borgmästaren Bartholomeus Hanssen i den belgiska staden Dworp, ett par mil från Bryssel, bestämde sig 1871 för att brygga lambicöl och från 1896 gjorde han det i en fastighet på Vroenenbosstraat. Den finns kvar än idag och är numera Hanssens Artisanaal, ett av få gueuzeblanderier i Belgien.

Blanderi blev det när tyskarna efter första världskriget snodde åt sig all koppar för att tillverka krigsutrustning, då började Bartholomeus istället för...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/ILshN060Ko0/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se