Glenborrodale: 8-åring som är 14

image

Adelphi Distillery Ltd ägs sedan 2004 av Keith Falconer och Donald Houston. I juli 2014 invigdes deras destilleri Ardnamurchan på halvön med samma namn som ligger längst ut i väster där Skottland möter havet.

imageInte långt från Adelphi Distillery ligger dalen Glenborrodale och på Glenborrodale Castle har Adelphi sitt huvudkontor. I väntan på att deras nydestillerade sprit ska nå whiskyålder fortsätter de lansera single malts under paraplynamnet Adelphi Selection. En av dem har tagit namnet efter dalen och kommer nu i sin andra omgång: Gleborrodale Adelphi’s Batch 2 är en blended malt med whisky från Highland Park, Bunnahabhain, Tamdhu och...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/rgLDybrk29U/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se